Tervetuloa

Hotel Regatta on nykyaikainen boutique-hotelli Hangon paraatipaikalla. Kuuluisan suomalaisen arkkitehdin Lars Sonckin vuonna 1898 suunnittelema jugendrakennus entisöitiin täysin vuonna 2013. Tänään hotelli palvelee asiakkaitaan kodikkaissa tiloissa erinomaisella paikalla.

Clip 14 Created with Sketch.

ILMAINEN WIFI

Fill 1 Created with Sketch.

MAUKASTA RUOKAA

Clip 11 Created with Sketch.

HYVÄÄ PALVELUA

Clip 5 Created with Sketch.

MUKAVAT VUOTEET

Clip 2 Created with Sketch.

PUTIPUHDAS

Majoitus

Sonckille ominaista eleganssia edustavia huoneita on yhteensä 49, joista 21 on standard-tasoa, 26 superior-tasoa ja kaksi tilavaa sviittiä – kaikki vain kivenheiton päässä merenrannalta ja Hangon keskustasta. Hotel Regatta on kuin toinen koti, olipa kyseessä sitten työ- tai lomamatka.

Ilmajoogaa Hangossa

Tekemisvinkkejä

Hangosta on nopeasti tulossa Suomen suosituin vapaa-ajanviettopaikka. Hangossa on tarjolla upeaa luontoa, puhdasta ilmaa ja valtava määrä erilaisia aktiviteetteja ja tapahtumia. Löydät varmasti jotakin sinua kiinnostavaa, kun haluat rentoutua, etsiä jännitystä tai tehdä jotakin siltä väliltä.

Rated 5 stars

Olen ollut Hangossa viikonloppu- ja liikematkalla. Kummallakin kerralla Hotel Regatta tarjosi erinomaista majoitusta ja avuliasta palvelua. En ollut tietoinen siitä, mitä kaikkea Hangossa voi tehdä!

Comfort Room

Pasi Lindblom

Citroën Traction Hangon vesitornin luona

Grace Kelly ja prinssi Rainier III

Hotel Regatta voi ylpeänä tarjota vuokrattavaksi vuosimallia 1955 olevan Citroën Traction Avantin, joka on ostettu suoraan Monacon prinssiltä. Auto on harvinaislaatuinen muisto kuuluisasta romanssista, joka piti yleisöä pauloissaan kaikkialla maailmassa.

Jaa #HankoMoments-muistosi

Katso, mitä paikalliset asukkaat ja matkustajat jakavat Instagramissa tai katso Twitter- tai Facebook-tietojamme.

Regatta Suites

Oleskele vähän pitempään

Regatta Spa

Kylpyläelämä on palannut Hankoon