Autonvuokraus

Hotel Regatta voi ylpeänä tarjota vuokrattavaksi vuosimallia 1955 olevan Citroën Traction Avantin, joka on ostettu suoraan Monacon prinssiltä. 

Auton alkuperäinen omistaja oli prinssi Rainer III, joka hankki sen vuonna 1955 – samana vuonna, jolloin hän tapasi kuuluisan näyttelijän ja Oscar-voittajan Grace Kellyn, jonka kanssa hän meni myöhemmin naimisiin. Tämä upea muisto menneiltä ajoilta on käytettävissä häihin ja juhlatilaisuuksiin puhumattakaan autoharrastajista, joille sen rattiin pääseminen voi olla poikkeuksellinen ilo.

Ota yhteyttä, jos haluat tietää, milloin auto on vapaana ja mitä se maksaa.
 

Grace Kelly ja prinssi Rainier III

Vanha valokuva Grace Kellystä Vanha valokuva Grace Kellystä Grace Kelly yhdessä Dianan ja prinssi Charlesin kanssa Grace Kelly ja kanssanäyttelijät pokaalien kanssa Grace Kelly ja prinssi Rainier III Grace Kelly elokuvassa Grace Kelly ja prinssi Rainier III myöhempinä vuosina

Vuonna 1955 Grace Kelly oli Hollywoodin ja Amerikan ihailema tähti. Hän oli poikien ja tyttöjen idoli television kulta-ajalla, tuttu aikakauslehtien kansista eri maissa ja Alfred Hitchcockin kaltaisten tunnettujen ohjaajien suosikki – vain harva kykeni kilpailemaan hänen kanssaan.

Pian sen jälkeen, kun Grace Kelly oli saanut parhaan naisnäyttelijän Oscar-palkinnon roolistaan elokuvassa Mies, jonka minulle annoit (The Country Girl), hän matkusti Cannesin elokuvajuhlille Yhdysvaltojen delegaation johdossa. Siellä hän sai Monacon palatsista kutsun tulla valokuvattavaksi prinssi Rainier III:n kanssa. Oli jo pitkään arveltu, että prinssi olisi etsimässä vaimoa, sillä ilman perillistä Monaco joutuisi takaisin Ranskalle, mutta sopivaa ehdokasta ei ollut löytynyt. Nyt kaikki muuttui. 

Romanssin jälkeen Rainier lähti myöhemmin samana vuonna Amerikan kiertueelle, jossa hän näki Grace Kellyn uudelleen ja tapasi tämän perheen. Rainier kosi kolme päivää myöhemmin ja häät sovittiin pidettäviksi seuraavan vuoden huhtikuussa – täsmälleen vuosi heidän ensitapaamisensa jälkeen. Kun Grace Kelly saapui Monacoon, tulevaa prinsessaa vastassa oli 20 000 ihmisen väkijoukko.

Rainierin samana vuonna ostama Citroën Traction on harvinaislaatuinen muisto kuuluisasta romanssista, joka piti yleisöä pauloissaan kaikkialla maailmassa. Auto oli keskeinen osa hänen kokoelmaansa, ja hän käytti sitä usein.

Auto: Vuosimallin 1955 Citroën Traction Avant 11C Commerciale

Citroën Traction Avant Neljän Tuulen Tuvan edessä Citroën Traction Avant uimarannan lähellä Hangossa Citroën Traction Avant puistossa Hangossa Citroën Traction Avant Hangon Casinon rannalla Citroën Traction Avant Hotel Regatan luona Hangossa Citroën Traction Avant Hotel Regatan luona Hangossa Citroën Traction Avant kirkon luona Hangossa Citroën Traction Hangon vesitornin luona

Vuonna 1934 esitellyn Traction Avant -mallin myötä Andre Citroënistä tuli yksi ensimmäisiä etuvetoisten autojen valmistajia Euroopassa. Mallisto menestyi erittäin hyvin taloudellisuutensa ja käyttövarmuutensa vuoksi ja siksi, että sen ajo-ominaisuudet olivat ylivoimaisia verrattuna 1930-luvun perinteisiin sedan-malleihin. Hotellin omistama 11D-moottorilla varustettu malli tuli markkinoille vuonna 1955.

Auto kuului prinssin kokoelmaan vuodesta 1955 vuoteen 2005, jolloin prinssi Albert II peri sen. 1980-luvulla Monacon palatsi oli kunnostanut sen täysin kustannuksia säästämättä, sillä prinssi oli intohimoinen Traction Avant -malliston ihailija. Auton sisustus on erinomaisessa kunnossa, mikä näkyy sisäkaton tiukasta verhoilusta ja moitteettomista istuimista.