Välkommen

Hotel Regatta är ett modernt boutiquehotell med ypperligt läge i Hangö. Jugendbyggnaden, som ursprungligen är ritad av den berömda arkitekten Lars Sonck år 1898, har år 2013 genomgått en fullständig renovering. Idag bjuder hotellet på en hemtrevlig gästfrihet i fantastisk miljö.

Clip 14 Created with Sketch.

GRATIS WIFI

Fill 1 Created with Sketch.

GOD MAT

Clip 11 Created with Sketch.

BRA SERVICE

Clip 5 Created with Sketch.

BEKVÄMA SÄNGAR

Clip 2 Created with Sketch.

SKINANDE RENT

Hotellet

Den eleganta jugendbyggnaden ritad av Lars Sonck har sammanlagt 49 charmiga hotellrum, varav 21 standard, 26 superior och två rymliga sviter endast ett stenkast från havsstranden och Hangö centrum. Hotell Regatta erbjuder hemtrevlig vistelse, oavsett om du är på affärsresa eller semester.

Aerial yoga i Hangö

Se & göra i Hangö

Hangö har snabbt blivit en attraktiv semesterdestination i Finland. Här kan du utforska Hangös fantastiska natur, rena luft och mångsidiga utbud av aktiviteter och evenemang. Det finns något för dig, oavsett om du söker avkoppling, upplevelser eller något däremellan.

Rated 5 stars

Jag har besökt Hangö för en kort weekendsemester och en affärsresa. Hotel Regatta bjöd på utmärkt boende och hjälpsam service vid båda tillfällena. Jag visste inte att det fanns så mycket att göra i Hangö!

Comfort Room

Pasi Lindblom

Citroën Traction vid vattentornet i Hangö

Grace Kelly och prins Rainer III

Hotel Regatta är stolta att kunna erbjuda för uthyrning en Citroën Traction Avant av årsmodell 1955, införskaffad direkt av prinsen av Monaco. Bilen står för en sällsynt koppling till en berömd romans som fängslade människor runt om i världen.

Dela dina #HankoMoments

Se vad lokalinvånare och resenärer har delat på Instagram, eller följ oss på Twitter eller Facebook.

Regatta Suites

För längre vistelser

Regatta Spa

Badhuslivet är tillbaka i Hangö